Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Detské bicykle recenzie, recenzie detských bicyklov

Detské bicykle - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili detské bicykle. Vyberte si potom detské bicykle v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Detské bicykle:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Spartan JD Bug odrážadlo

je perfektny

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)

Je mohutny taky presne ako som mala predstavu o odrazadle... a syn sa hned na nom naucil nestiham po nom.



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

veľká spokojnosť, super dizajn a dobrá cena

zatiaľ žiadne



Recenzia Detský bicykel KAWASAKI Triumph 16"

No odporucam skoda ze nerobia aj pre dospelych 14r synator je s neho hotovy :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.08.2014)

Krasny jedinecny a v meste jediny chlapcom vyraza dych :)

Ta polohovatelnost sedadla ale mame 104cm a je dobra ide mu slapat :)



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Super prilba.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Súprava 6 dielna

vybrala som si chrániče lebo sa učím jazdiť na in-linoch ,,,nechcem mať dolámané nohy ani ruky,,,chcem si chrániť svoje zdravie...pri športoch je doležité chrániť si svoje zdravie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.04.2015)

som spokojná a používam ich,lebo mi ochránia moje zdravie



Recenzia Odrážadlo JD Bug Billy

-

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2013)

-

Riadidlá sa dajú pretáčať, nemajú doraz.



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2441 24"- model 2013

inak som spokojna bicykel je super

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

vzhlad

koli prehadzovacke



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

vybrala som si chrániče lebo sa učím jazdiť na in-linoch ,,,nechcem mať dolámané nohy ani ruky,,,chcem si chrániť svoje zdravie...pri športoch je doležité chrániť si svoje zdravie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.04.2015)

som spokojná a používam ich,lebo mi ochránia moje zdravie



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

Chrániče pre dieťa som si vybrala preto, aby mojej dcére pri páde na korčuliach ochránili kolienka, lakte a dlane. Nakoľko sú kvalitné, myslím si, že svoj účel splnia a dieťa pri páde ochrania a nie, že sa rozbijú aj chrániče aj kolená. Vždy som chrániče ako aj iné športové potreby pre deti nakupovala v kvalitných značkách v športových obchodocha môžem povedať, že značka Worker je jednou znich, takže pre deti odporúčam tieto chrániče určite.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita



Recenzia Spartan JD Bug odrážadlo

n/a

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2013)

+

-



Recenzia Detský bicykel DHS Pretty 1602 - 2011

Veľmi dobrá cena výrobku nás zaujala, len na internetovej stránke nebol bicykel zobrazený vo farbe, ktorý sme chceli, ale riskli sme to a sme spokojný. Mohlo tam byť aj viacej fotografii bicykla.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.06.2011)



Recenzia Detské odrážadlo Training bike

Bomba !

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.04.2010)

je lahky, ked strati krpec rovnovahu, nema problem ho udrzat a nepadnut, vyborna vec, maly sa odviezol uplne okamzite a dolu kopcom sa spustil na druhy krat perfektne, rovno, bez zavahania. Je to super vec - ako priprava na bicykel, vrelo doporucujem :o)

malemu tam chyba len stojan a zvoncek, mne robilo trosku problem skladanie, navod je maly a nezrozumitelny.



Recenzia Detský bicykel DHS Speed 1603 16" - model 2016

potrebovala som bicyklík pre vnúčika, po internete boli rôzne, avšak aj veľmi drahé..tento je kvalitný, dobre vybavený a za prijateľnú cenu..vnúčikovi pasuje a dobre sa mu vozí... ..som spokojná aj s obchodom aj s nákupom, aj s tovarom..

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2016)

kvalitný bicykel ja prijateľnú cenu,



Recenzia Detský bicykel ALPINA Starter 16" - model 2019

Bicykel je kvalitný, dobre sa na ňom jazdí. Tovar prišiel v demontovanom stave, aj napriek tomu, že na stránke sa uvádza, že príde na 99% poskladaný. Predné koleso nie je úplne 100%, točí sa akoby do "8-čky".

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.09.2019)



Recenzia Odrážadlo JD Bug Bugie

vďaka tomuto produktu sa dcérka naučila už po 3 dnoch jazdiť na bicykli bez pomocných koliečok pokiaľ sme tento produkt nemali nechcela na normálny bicykel bez pom. koliečok ani sadnút dá sa používať aj vo vnútrných priestoroch domu takže dcérka na nom jazdí každý den nesmierne veľká spokojnosť

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.02.2014)

jednoduché učenie dieťata na stabilitu veľká pomoc pri odúčaný dieťaťa od pomocných koliečok na bicykly



Recenzia Juniorský bicykel DHS Cityline 2414 14"

Odporúčam, dobré ceny

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

vynikajúca vec , len odporúčam, v prvý deň udržal syn rovnováhu a máme čo robiť, aby ho nevzal do postele.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2013)

Je super ľahučké, Synovi sme ho objednali na 4 narodeniny, dokáže ho v pohode zniesť v rukách z prvého poschodia v bytovke a to nie je žiaden svalovec. aj po motorickej stránke ho dokázal ovládať veľmi skoro. Vrelo odporúčam.

gumové Štopliky, ktoré sa majú použiť ako chránitká na skrutky na kolesách vôbec nedržia. Je to ale banalita, nechali sme ich v sáčku a šup na bicykel.



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Sixteen 1602 16" - model 2015

zatiaľ sme nič negatívne nezistili a tak dúfam, že to tak aj ostane. Všetko funguje bezchybne a aj vďaka recenziám a pomocníkovi na web stránke sme kúpili správnu veľkosť. Ďakujeme ;)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.04.2015)

pomer cena a kvalita spracovania malej sa veľmi páči a to je hlavné ;)

trochu divné uchytenie košíka, ale to je naozaj len detail



Recenzia Juniorský bicykel KELLYS MARC 90 24" - model 2017

Všetci moji známi v mojom roprávaní o tomto produkte po nákupe vraveli, že som si ho kupoval pre seba. Že sa mu teším viac, než sa bude tešiť môj syn. Conclusion: nemali pravdu. SL

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.07.2017)

proste boží, môj 10 ročný syn sa náramne potešil, slovami to ani neide opísať, použité súčiastky sú naozaj skvelé, prevedenie tiež skvelé, radosť ...

žiadna



Recenzia Odrážadlo Spiderman OSPI043

produkt so m si vybrala kvôli ľahkej váhe, peknému dizajnu, s produktom som spokojná, malému sa veľmi páči je ľahký a môžem odporúčať len

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2016)

výrobok zodpovedá popisu a vzhľadovo je veľmi pekný

neboli by na škodu nejaké tie lepšie kryty na šrúby, pri páde dieťaťa



Recenzia Celoodpružený juniorský bicykel DHS Climber 2642

Na rekreačné používanie bicykel za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Detský bicykel DHS Speedy 1401 14" 4.0

Detský bicykel je naozaj krásny. Vrele doporučujem zakúpiť u tejto spoločnosti, kto chce urobiť obrovskú radosť pre svoje dieťa,alebo vnúča. Chcem ešte povedať, že obrázok bicykla bol mierne klamlivý, pretože keď k nám dorazil, tak to bolo jedno veľké Wau, bol krajší a ešte predajca pridal darček. Ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.04.2019)



Recenzia Odrážadlo Enduro MAXI

3 - ročná dcérka sa na ňom s oblubou vyváža, kúpili sme ho hlavne pre to, že pôvodné nám už bolo malé. Nesedí ale popis výšky sedadla od zeme - v skutočnosti je asi o 5 cm nižšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2013)

- cena

- skutočná výška sedadla je nižšia o 5cm ako uvádza popis



Recenzia Detský bicykel DHS Kid Racer 1601 16" - model 2015

Zatial ho mame kratko,ale syncekovi sa velmi paci! Vyberala som na tejto stranke aj z dovodu, ze som tu uz parkrat nieco kupila a zatial vsetko funguje. Tiez sa mi zdaju primerane ceny a velmi sa mi paci dizajn tohto bicykla. Bol kupeny pre 4-rocneho chlapca,bala som sa ci nebude prenho velky. Ale pri vyske 103 cm dociahne so sedadla na spicky noh,takze sa na nom udrzi a uz sa bicykluje bez pomocnych koliecok,ktore sme ani nemontovali:)Takze odporucam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2015)



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Súprava 6 dielna

nevyhnutná ochrana pre deti pri bicyklovaní a podobných aktivitách

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.07.2010)

dieťa sme povinní takýmito výrobkami chrániť pred úrazmi tento výrobok je na to dostačujúci určite si zasluži 10 z desiatich bodov



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Súprava 6 dielna

Chrániče pre dieťa som si vybrala preto, aby mojej dcére pri páde na korčuliach ochránili kolienka, lakte a dlane. Nakoľko sú kvalitné, myslím si, že svoj účel splnia a dieťa pri páde ochrania a nie, že sa rozbijú aj chrániče aj kolená. Vždy som chrániče ako aj iné športové potreby pre deti nakupovala v kvalitných značkách v športových obchodocha môžem povedať, že značka Worker je jednou znich, takže pre deti odporúčam tieto chrániče určite.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

nevyhnutná ochrana pre deti pri bicyklovaní a podobných aktivitách

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.07.2010)

dieťa sme povinní takýmito výrobkami chrániť pred úrazmi tento výrobok je na to dostačujúci určite si zasluži 10 z desiatich bodov



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

sme spokojní

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)



Recenzia Detská cyklo prilba BARBIE

-pre vnučku .dostal som 100 bodov od vnučky .pre jazdu na kolobežke .vrele .na spoľahlivosť predajcu,kvalitu výrobku,dodacie podmienky a samozrejme cenové ponuky(nepovažujem však najvýhodnejšiu cenu za smerodatnú)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.06.2011)

pekná,praktická, kvalita,dizajn



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Produkt som si nevybrala, bol darčekom k odrážadlu. Ja som spojná a dcérka tiež. Je pohodlná a pekná. Určite je veľmi dobrá pre nenáročných. Nemyslím, že by ma niečo odradilo pri ďalšom nákupe

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2013)

Spĺňa všetky moje požiadavky.

LED svietidlo pri dodaní malo iba 1 batériu, druhá chýbala. Ale nakoľko potme nechodíme s dcérkou von až tak mi to neprekáža.



Zdieľajte článok


Odporúčame detské bicykle






Novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky