Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Detské bicykle recenzie, recenzie detských bicyklov

Detské bicykle - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili detské bicykle. Vyberte si potom detské bicykle v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Detské bicykle:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Odrážadlo JD Bug Bugie

-

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2013)

-

Riadidlá sa dajú pretáčať, nemajú doraz.



Recenzia Juniorský bicykel KELLYS MARC 90 24" - model 2017

Všetci moji známi v mojom roprávaní o tomto produkte po nákupe vraveli, že som si ho kupoval pre seba. Že sa mu teším viac, než sa bude tešiť môj syn. Conclusion: nemali pravdu. SL

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.07.2017)

proste boží, môj 10 ročný syn sa náramne potešil, slovami to ani neide opísať, použité súčiastky sú naozaj skvelé, prevedenie tiež skvelé, radosť ...

žiadna



Recenzia Juniorský bicykel Kreativ 2414 24" - model 2016

odporúčam pre deti od 8 rokov a vyššie, možnosť využívať dlhú dobu, všetko má ako na obrázku u nás max.spokojnosť s produktom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.09.2016)

šikovný bicykel, je na dlhšiu dobu ľahko sa ovláda,všetká výbava v poriadku



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

tento bicykel môžeme len vrelo odporúčať-konštrukčne stabilný, ľahko ovládateľný, cenovo výhodný a v neposlednom rade aj veľmi vzhľadný :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2013)

vynikajúci pomer kvalita-cena veľmi dobrá stabilita a pevnosť konštrukcie bicykla primerane ťažký-dieťa s ním bezproblémovo manipuluje napriek obsahujúcej prevodovke, z čoho sme mali najprv obavy, je tento bicykel ľahko ovládateľný



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

vybrala som si chrániče lebo sa učím jazdiť na in-linoch ,,,nechcem mať dolámané nohy ani ruky,,,chcem si chrániť svoje zdravie...pri športoch je doležité chrániť si svoje zdravie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.04.2015)

som spokojná a používam ich,lebo mi ochránia moje zdravie



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

SUPROVE KORCULE ZA BEZKONKURENCNU CENU,KUPILA SOM MALEJ ALE UVAZUJEM ZE AJ SEBE KUPIM TAKE ISTE

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.05.2014)

Perfektne MOZNOST ROZTIAHNUT NA TRI CISLA KOLIESKA CELKOM FAJN MAKKUCKE A POHODLNE NA NOHE CELOROCNE VYUZITIE

ZATIAL SME NIC NENASLI



Recenzia Detský bicykel DHS Speed 1603 16" - model 2016

potrebovala som bicyklík pre vnúčika, po internete boli rôzne, avšak aj veľmi drahé..tento je kvalitný, dobre vybavený a za prijateľnú cenu..vnúčikovi pasuje a dobre sa mu vozí... ..som spokojná aj s obchodom aj s nákupom, aj s tovarom..

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2016)

kvalitný bicykel ja prijateľnú cenu,



Recenzia Trojkolobežka 3v1 WORKER Nimbo

kvalita zodpovedá cene, rozhodne produkt odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.04.2020)

výhodou je, že dieťa môže sedieť a odrážať sa, alebo sa dá sedladlo odmontovať a dieťa sa môže kolobežkovať

ťažšie vytáčanie do strán



Recenzia Detský bicykel KAWASAKI Classic 12"

Tento bicykel ma zaujal jednoznacne svojim designom, nakolko sme mali pre syna odrazadlo kawasaki a toto je super prestup do vyssieho levelu :-} Velka vyhoda je aj odpruzenie sedanky, co som u inych detskych bicykloch zatial nevidela

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.12.2009)

znacka kawasaki, spokojny je aj manzel aj syn ;-} je to nieco ine ako klasicky bicykel perfektne odpruzenie



Recenzia Skladací bicykel DHS 2024 - model 2011

Tento výrobok zodpovedá mojej predstave o bicykli, keďže skladací bicykel som už používala aj predtým. Bicykel mi vyhovuje, možno by som doplnila ešte na zadný nosič košík. Produkt by som odporučila aj ostatným, využíva ho i dcéra.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2011)

už som podobný bicykel mala vyhovuje prevedenie bicykla vyhovuje cena vyhovuje farba



Recenzia Juniorský bicykel KELLYS KITER 50 24" - model 2018

Zatiaľ bez pripomienok, funguje na jednotku - máme ho síce iba tyždeň - uvidíme o rok, dva. Prevody na bicykli idu plynule, konštrukcia je dosť masívna, mal by vydržať zopár rokov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.08.2018)

Prevody na bicykli idu plynule Jazda na ňom je príjemná.



Recenzia Spartan JD Bug odrážadlo

n/a

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2013)

+

-



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

Super bicykel.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Detský bicykel Barbie 16" - 2012

pozerala som na internete viacero bicyklikov pre moju dceru a tento sa mi zdal vhodny aj cenovo a hlavne bol krasny a aj teraz vzbudzuje pozornost, ked ideme po ulici dcera sa uci bicyklovat, robi rozne zatacky a bicyklik to zatial vzdy "ustal", ocenujem teda, ze je velmi stabilny pomocne kolieska sa daju regulovat, co je vynikajuce, pretoze teraz je to fakticky bezpecna trojkolka a ked sa dieta nauci ovladat pohyb, kolieska sa daju zvysit zatial sme s nim velmi spokojni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.06.2010)

je vyborny, mimoriadne stabilny, vhodny ako prvy bicykel na ucenie, na a je nadherny ruzovy pre nase male slecny

bola som prekvapena, ze kolesa nemaju klasicku vypln z ihlic, ale celoplosne plast, uvidime, ako sa to osvedci v praxi



Recenzia Juniorský bicykel DHS Cityline 2414 14"

Odporúčam, dobré ceny

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Sixteen 1602 16" - model 2015

Kupovali sme pre 5 ročnú dcéru. Podľa môjho názoru je to ideálny bicykel zoznámenie sa s ulicou

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2015)

ideálny ako prvý bicykel pomocné kolieska chránič reťaza

neobsahuje "povinnú výbavu" (svetlá)



Recenzia Detský bicykel DHS Daisy 1402 14" 4.0

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.07.2019)

Bicykel prisiel na 90% poskladany, bolo treba namontovat len pedale, pomocne kolesa, kosik a ototcit riadidla o 90° Naslapna brzda v zadnom kolese je pre bezne dieta najlepsie na ucenie. Perfektny navod v slovencine



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2441 24"- model 2013

Kvalita zodpovedá cene. Pre 10 ročneho chalana stačí.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)

Cena. Vzhľad.

Nič



Recenzia Detský bicykel DHS Speed 1601 16" - model 2016

-inak so vsetkym sme spokojní

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2017)

-vyborny bicykel za dobru cenu -pre 4 rocných synov super

- jediny malinky detail,že flasa na vodu netesni (aspon ta nasa) a ked sa chce dieta napit pooblieva sa,takže flasa viacmenej nepouzitelna,skoda.



Recenzia Detský bicykel DHS Speedy 1401 14" 4.0

Detský bicykel je naozaj krásny. Vrele doporučujem zakúpiť u tejto spoločnosti, kto chce urobiť obrovskú radosť pre svoje dieťa,alebo vnúča. Chcem ešte povedať, že obrázok bicykla bol mierne klamlivý, pretože keď k nám dorazil, tak to bolo jedno veľké Wau, bol krajší a ešte predajca pridal darček. Ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.04.2019)



Recenzia Celoodpružený juniorský bicykel DHS Climber 2642

Na rekreačné používanie bicykel za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Twenty 2002 20" - model 2015

Pekný bicyklík-odporúčam!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.01.2016)

Krásny bicyklík , dcérka bola nadšená.Pre nás je výhodou , že nemá stredovú tyč , lebo malá sa na taký bála nasadnúť.Odporúčam ho pre malé slečny.My sme max.spokojní.

-



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Súprava 6 dielna

Chrániče pre dieťa som si vybrala preto, aby mojej dcére pri páde na korčuliach ochránili kolienka, lakte a dlane. Nakoľko sú kvalitné, myslím si, že svoj účel splnia a dieťa pri páde ochrania a nie, že sa rozbijú aj chrániče aj kolená. Vždy som chrániče ako aj iné športové potreby pre deti nakupovala v kvalitných značkách v športových obchodocha môžem povedať, že značka Worker je jednou znich, takže pre deti odporúčam tieto chrániče určite.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita



Recenzia Detské odrážadlo Training bike

Odrazadlo pouzivame skoro denne a sme s nim velmi spokojny.Nic komplikovane a ked uz maly nevladze,pre jeho nizku hmotnost nemam problem ho dostat domov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.08.2012)

Jednoducha montaz,lahky na nosenie,prijatelna cena



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

vynikajúca vec , len odporúčam, v prvý deň udržal syn rovnováhu a máme čo robiť, aby ho nevzal do postele.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2013)

Je super ľahučké, Synovi sme ho objednali na 4 narodeniny, dokáže ho v pohode zniesť v rukách z prvého poschodia v bytovke a to nie je žiaden svalovec. aj po motorickej stránke ho dokázal ovládať veľmi skoro. Vrelo odporúčam.

gumové Štopliky, ktoré sa majú použiť ako chránitká na skrutky na kolesách vôbec nedržia. Je to ale banalita, nechali sme ich v sáčku a šup na bicykel.



Recenzia Odrážadlo JD Bug Bugie

vďaka tomuto produktu sa dcérka naučila už po 3 dnoch jazdiť na bicykli bez pomocných koliečok pokiaľ sme tento produkt nemali nechcela na normálny bicykel bez pom. koliečok ani sadnút dá sa používať aj vo vnútrných priestoroch domu takže dcérka na nom jazdí každý den nesmierne veľká spokojnosť

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.02.2014)

jednoduché učenie dieťata na stabilitu veľká pomoc pri odúčaný dieťaťa od pomocných koliečok na bicykly



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

veľká spokojnosť, super dizajn a dobrá cena

zatiaľ žiadne



Recenzia Detský bicykel DHS Kid Racer 1601 16" - model 2015

Zatial ho mame kratko,ale syncekovi sa velmi paci! Vyberala som na tejto stranke aj z dovodu, ze som tu uz parkrat nieco kupila a zatial vsetko funguje. Tiez sa mi zdaju primerane ceny a velmi sa mi paci dizajn tohto bicykla. Bol kupeny pre 4-rocneho chlapca,bala som sa ci nebude prenho velky. Ale pri vyske 103 cm dociahne so sedadla na spicky noh,takze sa na nom udrzi a uz sa bicykluje bez pomocnych koliecok,ktore sme ani nemontovali:)Takze odporucam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2015)



Recenzia Detské odrážadlo Training bike

Toto odrážadlo sme vybrali pre syna k tretím narodeninám. Vyhovuje nám veľkosťou, myslím, že mu poslúži ešte dlho, aj vzhľadom na možnosť nastavenia sedadla a riadidiel. Cenovo veľmi prijateľné vzhľadom na to, že sme hľadali odrážadlo s brzdou a blatníkmi a ostatné boli oveľa drahšie, ale im chýbali uvedené komponenty. Pomerne jednoducho sa skladalo. Syn sa na ňom naučil jazdiť okamžite a má u neho veľký úspech. Páči sa mi aj možnosť dofúkania kolies, nakoľko na bantamové kolesá, ktoré má väčšina ostatných odrážadiel som nepočula veľa chvály. Určite odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.06.2014)

Vzhľadovo veľmi pekné odrážadlo s brzdou a blatníkmi. Prijateľná cena. Nafukovacie kolesá.

Zatiaľ sme nenašli žiadne proti.



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

Mozem ho kazdemu odporucat, nasa mala si ho hned zalubila a beha na nom od rana do vecera. Vecer ho odparkuje pri posteli :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2014)

Super cena,farby ako na obrazku,brzdi dobre,lahko sa zmontuje (a to som zena :)

Nic



Zdieľajte článok


Odporúčame detské bicykle






Novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky