Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Detské bicykle recenzie, recenzie detských bicyklov

Detské bicykle - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili detské bicykle. Vyberte si potom detské bicykle v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Detské bicykle:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Detský bicykel DHS Miss Sixteen 1602 16" - model 2015

zatiaľ sme nič negatívne nezistili a tak dúfam, že to tak aj ostane. Všetko funguje bezchybne a aj vďaka recenziám a pomocníkovi na web stránke sme kúpili správnu veľkosť. Ďakujeme ;)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.04.2015)

pomer cena a kvalita spracovania malej sa veľmi páči a to je hlavné ;)

trochu divné uchytenie košíka, ale to je naozaj len detail



Recenzia Detský bicykel Barbie 12" - 2012

pozerala som na internete viacero bicyklikov pre moju dceru a tento sa mi zdal vhodny aj cenovo a hlavne bol krasny a aj teraz vzbudzuje pozornost, ked ideme po ulici dcera sa uci bicyklovat, robi rozne zatacky a bicyklik to zatial vzdy "ustal", ocenujem teda, ze je velmi stabilny pomocne kolieska sa daju regulovat, co je vynikajuce, pretoze teraz je to fakticky bezpecna trojkolka a ked sa dieta nauci ovladat pohyb, kolieska sa daju zvysit zatial sme s nim velmi spokojni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.06.2010)

je vyborny, mimoriadne stabilny, vhodny ako prvy bicykel na ucenie, na a je nadherny ruzovy pre nase male slecny

bola som prekvapena, ze kolesa nemaju klasicku vypln z ihlic, ale celoplosne plast, uvidime, ako sa to osvedci v praxi



Recenzia Detský bicykel DHS 1402 Miss Fourteen 10"

Je to super bicykel,dufam,ze dlho nam posluzi :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2015)

je to krasny bicykel, a aj dieta s 92cm sa na nej vie bicyklovat, dokonca vie aj sama nastupit a zostupit... A nemali sme ziadne problemy pri jeho poskladani.

Nema reflexne prvky,ale tak daju sa teraz kupit vsade....



Recenzia Detský bicykel KAWASAKI Triumph 16"

No odporucam skoda ze nerobia aj pre dospelych 14r synator je s neho hotovy :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.08.2014)

Krasny jedinecny a v meste jediny chlapcom vyraza dych :)

Ta polohovatelnost sedadla ale mame 104cm a je dobra ide mu slapat :)



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

veľká spokojnosť, super dizajn a dobrá cena

zatiaľ žiadne



Recenzia Detský bicykel WORKER Nataly 10"

Produkt som si vybrala na základe kladného doporučenia priateľky.Odporúčam pre malé detičky od 20 mesiacov. Som veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.08.2014)

Vynikajúci výrobok pre malinké deti, krásne farebný,kvalitný.

-



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

Super bicykel.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Detský bicykel Barbie 16" - 2012

pozerala som na internete viacero bicyklikov pre moju dceru a tento sa mi zdal vhodny aj cenovo a hlavne bol krasny a aj teraz vzbudzuje pozornost, ked ideme po ulici dcera sa uci bicyklovat, robi rozne zatacky a bicyklik to zatial vzdy "ustal", ocenujem teda, ze je velmi stabilny pomocne kolieska sa daju regulovat, co je vynikajuce, pretoze teraz je to fakticky bezpecna trojkolka a ked sa dieta nauci ovladat pohyb, kolieska sa daju zvysit zatial sme s nim velmi spokojni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.06.2010)

je vyborny, mimoriadne stabilny, vhodny ako prvy bicykel na ucenie, na a je nadherny ruzovy pre nase male slecny

bola som prekvapena, ze kolesa nemaju klasicku vypln z ihlic, ale celoplosne plast, uvidime, ako sa to osvedci v praxi



Recenzia Detský bicykel DHS Pretty 1602 - 2011

Veľmi dobrá cena výrobku nás zaujala, len na internetovej stránke nebol bicykel zobrazený vo farbe, ktorý sme chceli, ale riskli sme to a sme spokojný. Mohlo tam byť aj viacej fotografii bicykla.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.06.2011)



Recenzia Detský bicykel DHS Daisy 1402 14" - model 2019

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.07.2019)

Bicykel prisiel na 90% poskladany, bolo treba namontovat len pedale, pomocne kolesa, kosik a ototcit riadidla o 90° Naslapna brzda v zadnom kolese je pre bezne dieta najlepsie na ucenie. Perfektny navod v slovencine



Recenzia Skladací bicykel DHS 2024 - model 2011

Tento výrobok zodpovedá mojej predstave o bicykli, keďže skladací bicykel som už používala aj predtým. Bicykel mi vyhovuje, možno by som doplnila ešte na zadný nosič košík. Produkt by som odporučila aj ostatným, využíva ho i dcéra.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2011)

už som podobný bicykel mala vyhovuje prevedenie bicykla vyhovuje cena vyhovuje farba



Recenzia Detský bicykel DHS Speedy 1401 14" - model 2019

Detský bicykel je naozaj krásny. Vrele doporučujem zakúpiť u tejto spoločnosti, kto chce urobiť obrovskú radosť pre svoje dieťa,alebo vnúča. Chcem ešte povedať, že obrázok bicykla bol mierne klamlivý, pretože keď k nám dorazil, tak to bolo jedno veľké Wau, bol krajší a ešte predajca pridal darček. Ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.04.2019)



Recenzia Detský bicykel DHS Kid Racer 1403 14" - model 2015

kupovali sme ako darček pod stromček bicykel sme videli v obchode, tu bol však o 20eur lacnejší doviezli ho až priamo domov obchod informoval o vybavení zásielky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.12.2015)

tovar bol už poskladaný, obalený v ochrannej bublinkovej fólii, chránený krabicou s úchytkami



Recenzia Celoodpružený juniorský bicykel DHS Climber 2642

Na rekreačné používanie bicykel za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Detský bicykel DHS Princess 2004 20" - model 2017

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.11.2017)

Super cena, sme s ním maximálne spokojní, nakoľko bývame na rovine, tak je u nás bicykel plne využitý až pokiaľ nebude sneh a poľadovica. Veľkú výhodu vidím aj v tom, že má iba 1 rýchlosť, má kryt na reťaz, odporúčam ho



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Twenty 2002 20" - model 2015

Pekný bicyklík-odporúčam!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.01.2016)

Krásny bicyklík , dcérka bola nadšená.Pre nás je výhodou , že nemá stredovú tyč , lebo malá sa na taký bála nasadnúť.Odporúčam ho pre malé slečny.My sme max.spokojní.

-



Recenzia Juniorský bicykel DHS Cityline 2414 14"

Odporúčam, dobré ceny

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Twenty 2002 20" - model 2015

produkt sme si vybrali, lebo už máme doma tento bicykel ale veľkosť 16, tak sme vedeli že kupujeme dobrý výrobok

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.06.2015)

výborný bicykel pre malé slečny, máme biely aj fialový, naše kočky sú spokojné, lebo bicykel má všetko potrebné - blatníky, zvonček, atď. a cena úplne super

nič



Recenzia Juniorský bicykel KELLYS MARC 90 24" - model 2017

Všetci moji známi v mojom roprávaní o tomto produkte po nákupe vraveli, že som si ho kupoval pre seba. Že sa mu teším viac, než sa bude tešiť môj syn. Conclusion: nemali pravdu. SL

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.07.2017)

proste boží, môj 10 ročný syn sa náramne potešil, slovami to ani neide opísať, použité súčiastky sú naozaj skvelé, prevedenie tiež skvelé, radosť ...

žiadna



Recenzia Juniorský bicykel DHS Cityline 2414 14"

Konečne bicykel pre 9-ročné dievča ktoré nejazdí po horách a predsa má bicykel s prehadzovačkou a dobrou výbavou bez dokupovania.A stále je spokojná že na ňom jazdí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.04.2013)

pekný pevný dobre vybavený

svetlejšia farba ako na obrázku /ružový/



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2441 24"- model 2013

Kvalita zodpovedá cene. Pre 10 ročneho chalana stačí.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)

Cena. Vzhľad.

Nič



Recenzia Detský bicykel Barbie 14" - 2012

pozerala som na internete viacero bicyklikov pre moju dceru a tento sa mi zdal vhodny aj cenovo a hlavne bol krasny a aj teraz vzbudzuje pozornost, ked ideme po ulici dcera sa uci bicyklovat, robi rozne zatacky a bicyklik to zatial vzdy "ustal", ocenujem teda, ze je velmi stabilny pomocne kolieska sa daju regulovat, co je vynikajuce, pretoze teraz je to fakticky bezpecna trojkolka a ked sa dieta nauci ovladat pohyb, kolieska sa daju zvysit zatial sme s nim velmi spokojni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.06.2010)

je vyborny, mimoriadne stabilny, vhodny ako prvy bicykel na ucenie, na a je nadherny ruzovy pre nase male slecny

bola som prekvapena, ze kolesa nemaju klasicku vypln z ihlic, ale celoplosne plast, uvidime, ako sa to osvedci v praxi



Recenzia Juniorský bicykel KELLYS KITER 50 24" - model 2018

Zatiaľ bez pripomienok, funguje na jednotku - máme ho síce iba tyždeň - uvidíme o rok, dva. Prevody na bicykli idu plynule, konštrukcia je dosť masívna, mal by vydržať zopár rokov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.08.2018)

Prevody na bicykli idu plynule Jazda na ňom je príjemná.



Recenzia Detský bicykel KAWASAKI Classic 12"

Tento bicykel ma zaujal jednoznacne svojim designom, nakolko sme mali pre syna odrazadlo kawasaki a toto je super prestup do vyssieho levelu :-} Velka vyhoda je aj odpruzenie sedanky, co som u inych detskych bicykloch zatial nevidela

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.12.2009)

znacka kawasaki, spokojny je aj manzel aj syn ;-} je to nieco ine ako klasicky bicykel perfektne odpruzenie



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Sixteen 1602 16" - model 2015

Kupovali sme pre 5 ročnú dcéru. Podľa môjho názoru je to ideálny bicykel zoznámenie sa s ulicou

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2015)

ideálny ako prvý bicykel pomocné kolieska chránič reťaza

neobsahuje "povinnú výbavu" (svetlá)



Recenzia Detský bicykel DHS Speed 1603 16" - model 2016

potrebovala som bicyklík pre vnúčika, po internete boli rôzne, avšak aj veľmi drahé..tento je kvalitný, dobre vybavený a za prijateľnú cenu..vnúčikovi pasuje a dobre sa mu vozí... ..som spokojná aj s obchodom aj s nákupom, aj s tovarom..

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2016)

kvalitný bicykel ja prijateľnú cenu,



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

sme spokojní

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

tento bicykel môžeme len vrelo odporúčať-konštrukčne stabilný, ľahko ovládateľný, cenovo výhodný a v neposlednom rade aj veľmi vzhľadný :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2013)

vynikajúci pomer kvalita-cena veľmi dobrá stabilita a pevnosť konštrukcie bicykla primerane ťažký-dieťa s ním bezproblémovo manipuluje napriek obsahujúcej prevodovke, z čoho sme mali najprv obavy, je tento bicykel ľahko ovládateľný



Recenzia Detský bicykel Mustang 16" - model 2017

Bicykel je naživo veľmi veľmi pekný, sýte farby, kvalitný rám,ľahká manipulácia, je to náš prvý bicykel a syn sa ho nevie nabažiť, je naozaj cool. Určite odporúčam kúpu tohto typu. Cena bola neskutočne dobrá. Kúpila by som ešte 1x.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2018)

neskutočne krásny úplne vybavený stabilný skoro celkom poskladaný super zabalený

zatiaľ som nepostrehla



Recenzia Juniorský bicykel Kreativ 2414 24" - model 2016

odporúčam pre deti od 8 rokov a vyššie, možnosť využívať dlhú dobu, všetko má ako na obrázku u nás max.spokojnosť s produktom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.09.2016)

šikovný bicykel, je na dlhšiu dobu ľahko sa ovláda,všetká výbava v poriadku



Zdieľajte článok


Odporúčame detské bicykle






Novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky