Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Detské bicykle recenzie, recenzie detských bicyklov

Detské bicykle - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili detské bicykle. Vyberte si potom detské bicykle v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Detské bicykle:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Detský bicykel Barbie 14" - 2012

pozerala som na internete viacero bicyklikov pre moju dceru a tento sa mi zdal vhodny aj cenovo a hlavne bol krasny a aj teraz vzbudzuje pozornost, ked ideme po ulici dcera sa uci bicyklovat, robi rozne zatacky a bicyklik to zatial vzdy "ustal", ocenujem teda, ze je velmi stabilny pomocne kolieska sa daju regulovat, co je vynikajuce, pretoze teraz je to fakticky bezpecna trojkolka a ked sa dieta nauci ovladat pohyb, kolieska sa daju zvysit zatial sme s nim velmi spokojni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.06.2010)

je vyborny, mimoriadne stabilny, vhodny ako prvy bicykel na ucenie, na a je nadherny ruzovy pre nase male slecny

bola som prekvapena, ze kolesa nemaju klasicku vypln z ihlic, ale celoplosne plast, uvidime, ako sa to osvedci v praxi



Recenzia Detský bicykel DHS Daisy 1402 14" 4.0

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.07.2019)

Bicykel prisiel na 90% poskladany, bolo treba namontovat len pedale, pomocne kolesa, kosik a ototcit riadidla o 90° Naslapna brzda v zadnom kolese je pre bezne dieta najlepsie na ucenie. Perfektny navod v slovencine



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

veľká spokojnosť, super dizajn a dobrá cena

zatiaľ žiadne



Recenzia Skladací bicykel DHS 2024 - model 2011

Tento výrobok zodpovedá mojej predstave o bicykli, keďže skladací bicykel som už používala aj predtým. Bicykel mi vyhovuje, možno by som doplnila ešte na zadný nosič košík. Produkt by som odporučila aj ostatným, využíva ho i dcéra.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2011)

už som podobný bicykel mala vyhovuje prevedenie bicykla vyhovuje cena vyhovuje farba



Recenzia Detský bicykel DHS Speed 1601 16" - model 2016

-inak so vsetkym sme spokojní

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2017)

-vyborny bicykel za dobru cenu -pre 4 rocných synov super

- jediny malinky detail,že flasa na vodu netesni (aspon ta nasa) a ked sa chce dieta napit pooblieva sa,takže flasa viacmenej nepouzitelna,skoda.



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

vybrala som si chrániče lebo sa učím jazdiť na in-linoch ,,,nechcem mať dolámané nohy ani ruky,,,chcem si chrániť svoje zdravie...pri športoch je doležité chrániť si svoje zdravie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.04.2015)

som spokojná a používam ich,lebo mi ochránia moje zdravie



Recenzia Odrážadlo JD Bug Billy

-

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2013)

-

Riadidlá sa dajú pretáčať, nemajú doraz.



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

Mozem ho kazdemu odporucat, nasa mala si ho hned zalubila a beha na nom od rana do vecera. Vecer ho odparkuje pri posteli :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2014)

Super cena,farby ako na obrazku,brzdi dobre,lahko sa zmontuje (a to som zena :)

Nic



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Twenty 2002 20" - model 2015

produkt sme si vybrali, lebo už máme doma tento bicykel ale veľkosť 16, tak sme vedeli že kupujeme dobrý výrobok

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.06.2015)

výborný bicykel pre malé slečny, máme biely aj fialový, naše kočky sú spokojné, lebo bicykel má všetko potrebné - blatníky, zvonček, atď. a cena úplne super

nič



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Sixteen 1602 16" - model 2015

zatiaľ sme nič negatívne nezistili a tak dúfam, že to tak aj ostane. Všetko funguje bezchybne a aj vďaka recenziám a pomocníkovi na web stránke sme kúpili správnu veľkosť. Ďakujeme ;)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.04.2015)

pomer cena a kvalita spracovania malej sa veľmi páči a to je hlavné ;)

trochu divné uchytenie košíka, ale to je naozaj len detail



Recenzia Juniorský bicykel KELLYS KITER 50 24" - model 2018

Zatiaľ bez pripomienok, funguje na jednotku - máme ho síce iba tyždeň - uvidíme o rok, dva. Prevody na bicykli idu plynule, konštrukcia je dosť masívna, mal by vydržať zopár rokov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.08.2018)

Prevody na bicykli idu plynule Jazda na ňom je príjemná.



Recenzia Detský bicykel Mustang 16" - model 2017

Bicykel je naživo veľmi veľmi pekný, sýte farby, kvalitný rám,ľahká manipulácia, je to náš prvý bicykel a syn sa ho nevie nabažiť, je naozaj cool. Určite odporúčam kúpu tohto typu. Cena bola neskutočne dobrá. Kúpila by som ešte 1x.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2018)

neskutočne krásny úplne vybavený stabilný skoro celkom poskladaný super zabalený

zatiaľ som nepostrehla



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

Super bicykel.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Odrážadlo WORKER Toucan

zatiaľ sme spokojní, je veľmi ľahké, pekné a vyzerá že aj kvalitné trošku ma sklamalo, že sedadlo je iba plastové, čakala som, že bude polstrované, ale malej to nevadí...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.06.2014)

cena, kvalita

tvrdé plastové sedadlo



Recenzia Detský bicykel WORKER Nataly 10"

Produkt som si vybrala na základe kladného doporučenia priateľky.Odporúčam pre malé detičky od 20 mesiacov. Som veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.08.2014)

Vynikajúci výrobok pre malinké deti, krásne farebný,kvalitný.

-



Recenzia Detský bicykel KAWASAKI Triumph 16"

No odporucam skoda ze nerobia aj pre dospelych 14r synator je s neho hotovy :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.08.2014)

Krasny jedinecny a v meste jediny chlapcom vyraza dych :)

Ta polohovatelnost sedadla ale mame 104cm a je dobra ide mu slapat :)



Recenzia Juniorský bicykel DHS Cityline 2414 14"

Odporúčam, dobré ceny

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

Chrániče pre dieťa som si vybrala preto, aby mojej dcére pri páde na korčuliach ochránili kolienka, lakte a dlane. Nakoľko sú kvalitné, myslím si, že svoj účel splnia a dieťa pri páde ochrania a nie, že sa rozbijú aj chrániče aj kolená. Vždy som chrániče ako aj iné športové potreby pre deti nakupovala v kvalitných značkách v športových obchodocha môžem povedať, že značka Worker je jednou znich, takže pre deti odporúčam tieto chrániče určite.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

sme spokojní

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)



Recenzia Trojkolobežka 3v1 WORKER Nimbo

kvalita zodpovedá cene, rozhodne produkt odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.04.2020)

výhodou je, že dieťa môže sedieť a odrážať sa, alebo sa dá sedladlo odmontovať a dieťa sa môže kolobežkovať

ťažšie vytáčanie do strán



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

SUPROVE KORCULE ZA BEZKONKURENCNU CENU,KUPILA SOM MALEJ ALE UVAZUJEM ZE AJ SEBE KUPIM TAKE ISTE

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.05.2014)

Perfektne MOZNOST ROZTIAHNUT NA TRI CISLA KOLIESKA CELKOM FAJN MAKKUCKE A POHODLNE NA NOHE CELOROCNE VYUZITIE

ZATIAL SME NIC NENASLI



Recenzia Odrážadlo WORKER Gaudo

produkt je na stránke veľmi dobre popísaný, jedna s najväčších výhod je jeho nízka hmotnosť a ,,veľkosť,, ideálny pre prvé krôčky. Dcera si ho zamilovala. dobrá komunikácia s predávajúcim ale aj s doručovateľom ktorý bol rýchli objednavka bola doručená o 24hodín.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2013)

- veĺmi presné a podrobné informácie - odrážadlo ideálne pre mladšie deti aj od 18mesiacov - ľahučké (dôležité pri odrážaní ale aj pri nosení ked už deti nevládzu) -



Recenzia Detský bicykel Barbie 12" - 2012

pozerala som na internete viacero bicyklikov pre moju dceru a tento sa mi zdal vhodny aj cenovo a hlavne bol krasny a aj teraz vzbudzuje pozornost, ked ideme po ulici dcera sa uci bicyklovat, robi rozne zatacky a bicyklik to zatial vzdy "ustal", ocenujem teda, ze je velmi stabilny pomocne kolieska sa daju regulovat, co je vynikajuce, pretoze teraz je to fakticky bezpecna trojkolka a ked sa dieta nauci ovladat pohyb, kolieska sa daju zvysit zatial sme s nim velmi spokojni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.06.2010)

je vyborny, mimoriadne stabilny, vhodny ako prvy bicykel na ucenie, na a je nadherny ruzovy pre nase male slecny

bola som prekvapena, ze kolesa nemaju klasicku vypln z ihlic, ale celoplosne plast, uvidime, ako sa to osvedci v praxi



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

zatiaľ ich používame len krátko, ale už nás ochránili aj pri pádoch, oceňujem hlavne chrániče rúk

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-vybrať veľkosť podľa výšky dieťaťa -voliteľná farba -oceňujem hlavne kvalitné prepracovanie chráničov rúk

žiadne



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

Tento tovar vrelo odporucam, pretoze nase deti ho vyuzivaju kazdy den odkedy ho mame a este sme nenasli slabinu, resp. nedostatok. Je pekne, ucelove, lahke, vyborne sa na nom jazdi. Je skvele ze ma blatniky aj brzdu na riaditkach. Lahko sa s nim manipuluje..mozno snad jedna nevyhoda...mohol by mat mäkku sedacku..Inak uplna spokojnost, naozaj

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.04.2014)

lahka konstrukcia, super vec pre deti, pretoze s nim bezproblemovo manipuluju ma blatniky a brzdu pekny dizajn

tvrda sedacka



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Super prilba.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Odrážadlo JD Bug Bugie

vďaka tomuto produktu sa dcérka naučila už po 3 dnoch jazdiť na bicykli bez pomocných koliečok pokiaľ sme tento produkt nemali nechcela na normálny bicykel bez pom. koliečok ani sadnút dá sa používať aj vo vnútrných priestoroch domu takže dcérka na nom jazdí každý den nesmierne veľká spokojnosť

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.02.2014)

jednoduché učenie dieťata na stabilitu veľká pomoc pri odúčaný dieťaťa od pomocných koliečok na bicykly



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

tento bicykel môžeme len vrelo odporúčať-konštrukčne stabilný, ľahko ovládateľný, cenovo výhodný a v neposlednom rade aj veľmi vzhľadný :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2013)

vynikajúci pomer kvalita-cena veľmi dobrá stabilita a pevnosť konštrukcie bicykla primerane ťažký-dieťa s ním bezproblémovo manipuluje napriek obsahujúcej prevodovke, z čoho sme mali najprv obavy, je tento bicykel ľahko ovládateľný



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Súprava 6 dielna

zatiaľ ich používame len krátko, ale už nás ochránili aj pri pádoch, oceňujem hlavne chrániče rúk

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-vybrať veľkosť podľa výšky dieťaťa -voliteľná farba -oceňujem hlavne kvalitné prepracovanie chráničov rúk

žiadne



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

Odrazadlo je fajn, chalani si ho radi beru. Je nutne doladit brzdy. Tie nam v zaciatkoch skor vadia ako pomahaju. Odieraju sa o koleso. Treba sa s nimi vyhrat. :) Aj napriek tomuto vsak odrazadlo odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2018)

fajn odrazadlo



Zdieľajte článok


Odporúčame detské bicykle






Novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky