Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Detské bicykle recenzie, recenzie detských bicyklov

Detské bicykle - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili detské bicykle. Vyberte si potom detské bicykle v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Detské bicykle:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Trojkolobežka 3v1 WORKER Nimbo

kvalita zodpovedá cene, rozhodne produkt odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.04.2020)

výhodou je, že dieťa môže sedieť a odrážať sa, alebo sa dá sedladlo odmontovať a dieťa sa môže kolobežkovať

ťažšie vytáčanie do strán



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2441 24"- model 2013

Kvalita zodpovedá cene. Pre 10 ročneho chalana stačí.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)

Cena. Vzhľad.

Nič



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Sixteen 1602 16" - model 2015

zatiaľ sme nič negatívne nezistili a tak dúfam, že to tak aj ostane. Všetko funguje bezchybne a aj vďaka recenziám a pomocníkovi na web stránke sme kúpili správnu veľkosť. Ďakujeme ;)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.04.2015)

pomer cena a kvalita spracovania malej sa veľmi páči a to je hlavné ;)

trochu divné uchytenie košíka, ale to je naozaj len detail



Recenzia Odrážadlo JD Bug Bugie

-

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2013)

-

Riadidlá sa dajú pretáčať, nemajú doraz.



Recenzia Detský bicykel DHS Princess 2004 20" - model 2017

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.11.2017)

Super cena, sme s ním maximálne spokojní, nakoľko bývame na rovine, tak je u nás bicykel plne využitý až pokiaľ nebude sneh a poľadovica. Veľkú výhodu vidím aj v tom, že má iba 1 rýchlosť, má kryt na reťaz, odporúčam ho



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

SUPROVE KORCULE ZA BEZKONKURENCNU CENU,KUPILA SOM MALEJ ALE UVAZUJEM ZE AJ SEBE KUPIM TAKE ISTE

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.05.2014)

Perfektne MOZNOST ROZTIAHNUT NA TRI CISLA KOLIESKA CELKOM FAJN MAKKUCKE A POHODLNE NA NOHE CELOROCNE VYUZITIE

ZATIAL SME NIC NENASLI



Recenzia Detský bicykel KAWASAKI Triumph 16"

No odporucam skoda ze nerobia aj pre dospelych 14r synator je s neho hotovy :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.08.2014)

Krasny jedinecny a v meste jediny chlapcom vyraza dych :)

Ta polohovatelnost sedadla ale mame 104cm a je dobra ide mu slapat :)



Recenzia Detský bicykel DHS Kid Racer 1403 14" - model 2015

kupovali sme ako darček pod stromček bicykel sme videli v obchode, tu bol však o 20eur lacnejší doviezli ho až priamo domov obchod informoval o vybavení zásielky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.12.2015)

tovar bol už poskladaný, obalený v ochrannej bublinkovej fólii, chránený krabicou s úchytkami



Recenzia Skladací bicykel DHS 2024 - model 2011

Tento výrobok zodpovedá mojej predstave o bicykli, keďže skladací bicykel som už používala aj predtým. Bicykel mi vyhovuje, možno by som doplnila ešte na zadný nosič košík. Produkt by som odporučila aj ostatným, využíva ho i dcéra.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2011)

už som podobný bicykel mala vyhovuje prevedenie bicykla vyhovuje cena vyhovuje farba



Recenzia Odrážadlo Spiderman OSPI043

produkt so m si vybrala kvôli ľahkej váhe, peknému dizajnu, s produktom som spokojná, malému sa veľmi páči je ľahký a môžem odporúčať len

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2016)

výrobok zodpovedá popisu a vzhľadovo je veľmi pekný

neboli by na škodu nejaké tie lepšie kryty na šrúby, pri páde dieťaťa



Recenzia Detský bicykel DHS Kreativ 2014 20"

Super bicykel.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Detský bicykel DHS Miss Twenty 2002 20" - model 2015

Pekný bicyklík-odporúčam!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.01.2016)

Krásny bicyklík , dcérka bola nadšená.Pre nás je výhodou , že nemá stredovú tyč , lebo malá sa na taký bála nasadnúť.Odporúčam ho pre malé slečny.My sme max.spokojní.

-



Recenzia Spartan JD Bug odrážadlo

n/a

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2013)

+

-



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

A

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

nevyhnutná ochrana pre deti pri bicyklovaní a podobných aktivitách

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.07.2010)

dieťa sme povinní takýmito výrobkami chrániť pred úrazmi tento výrobok je na to dostačujúci určite si zasluži 10 z desiatich bodov



Recenzia Juniorský bicykel DHS Cityline 2414 14"

Konečne bicykel pre 9-ročné dievča ktoré nejazdí po horách a predsa má bicykel s prehadzovačkou a dobrou výbavou bez dokupovania.A stále je spokojná že na ňom jazdí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.04.2013)

pekný pevný dobre vybavený

svetlejšia farba ako na obrázku /ružový/



Recenzia Detský bicykel DHS Speedy 1403 14" 4.0

Krasna farba, pekne prepracovany, nic mu nechyba ma vsetko co ma mat bicykel pre najmensich. Chyba 1 srobik od pomocnych koliesok, ale to je detail. Sme spokojny a uz sa tesime na reakciu nasho syna na Vianoce.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.11.2019)



Recenzia Detský bicykel DHS Speed 1601 16" - model 2016

-inak so vsetkym sme spokojní

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2017)

-vyborny bicykel za dobru cenu -pre 4 rocných synov super

- jediny malinky detail,že flasa na vodu netesni (aspon ta nasa) a ked sa chce dieta napit pooblieva sa,takže flasa viacmenej nepouzitelna,skoda.



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Produkt som si nevybrala, bol darčekom k odrážadlu. Ja som spojná a dcérka tiež. Je pohodlná a pekná. Určite je veľmi dobrá pre nenáročných. Nemyslím, že by ma niečo odradilo pri ďalšom nákupe

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2013)

Spĺňa všetky moje požiadavky.

LED svietidlo pri dodaní malo iba 1 batériu, druhá chýbala. Ale nakoľko potme nechodíme s dcérkou von až tak mi to neprekáža.



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Super prilba.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

Tento tovar vrelo odporucam, pretoze nase deti ho vyuzivaju kazdy den odkedy ho mame a este sme nenasli slabinu, resp. nedostatok. Je pekne, ucelove, lahke, vyborne sa na nom jazdi. Je skvele ze ma blatniky aj brzdu na riaditkach. Lahko sa s nim manipuluje..mozno snad jedna nevyhoda...mohol by mat mäkku sedacku..Inak uplna spokojnost, naozaj

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.04.2014)

lahka konstrukcia, super vec pre deti, pretoze s nim bezproblemovo manipuluju ma blatniky a brzdu pekny dizajn

tvrda sedacka



Recenzia Detský bicykel DHS Pretty 1602 - 2011

Veľmi dobrá cena výrobku nás zaujala, len na internetovej stránke nebol bicykel zobrazený vo farbe, ktorý sme chceli, ale riskli sme to a sme spokojný. Mohlo tam byť aj viacej fotografii bicykla.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.06.2011)



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

sme spokojní

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

vybrala som si chrániče lebo sa učím jazdiť na in-linoch ,,,nechcem mať dolámané nohy ani ruky,,,chcem si chrániť svoje zdravie...pri športoch je doležité chrániť si svoje zdravie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.04.2015)

som spokojná a používam ich,lebo mi ochránia moje zdravie



Recenzia Odrážadlo WORKER Gaudo

produkt je na stránke veľmi dobre popísaný, jedna s najväčších výhod je jeho nízka hmotnosť a ,,veľkosť,, ideálny pre prvé krôčky. Dcera si ho zamilovala. dobrá komunikácia s predávajúcim ale aj s doručovateľom ktorý bol rýchli objednavka bola doručená o 24hodín.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2013)

- veĺmi presné a podrobné informácie - odrážadlo ideálne pre mladšie deti aj od 18mesiacov - ľahučké (dôležité pri odrážaní ale aj pri nosení ked už deti nevládzu) -



Recenzia Spartan JD Bug odrážadlo

super :))

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

je to super pomocka na ucenie sa pre dieta drzat rovnovahu predtym ako sa nauci na bicyklik.a este je na tomto produkte super, ze sa daju dokupit petale a je z toho bicykel.



Recenzia Celoodpružený juniorský bicykel DHS Climber 2642

Na rekreačné používanie bicykel za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Odrážadlo JD Bug Billy

-

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2013)

-

Riadidlá sa dajú pretáčať, nemajú doraz.



Recenzia Odrážadlo Enduro MAXI

3 - ročná dcérka sa na ňom s oblubou vyváža, kúpili sme ho hlavne pre to, že pôvodné nám už bolo malé. Nesedí ale popis výšky sedadla od zeme - v skutočnosti je asi o 5 cm nižšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2013)

- cena

- skutočná výška sedadla je nižšia o 5cm ako uvádza popis



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

Chrániče pre dieťa som si vybrala preto, aby mojej dcére pri páde na korčuliach ochránili kolienka, lakte a dlane. Nakoľko sú kvalitné, myslím si, že svoj účel splnia a dieťa pri páde ochrania a nie, že sa rozbijú aj chrániče aj kolená. Vždy som chrániče ako aj iné športové potreby pre deti nakupovala v kvalitných značkách v športových obchodocha môžem povedať, že značka Worker je jednou znich, takže pre deti odporúčam tieto chrániče určite.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita



Zdieľajte článok


Odporúčame detské bicykle






Novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky