Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Detský bicykel pre najmenších

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Pre najmenších sú určené detské bicykle 12 palcov

Pre najmenších cyklistov, deti vo veku 3 až 5 rokov s výškou postavy od 90 do 110 cm, sú určené 12palcové detské bicykle. Vždy ich kúpite s odnímateľnými postrannými kolieskami a záleží na šikovnosti malého cyklistu, ako dlho ich bude potrebovať. Vyberte si z dievčenských aj chlapčenských bicyklov v rôznych farbách.

Nové zážitky na detskom bicykli Galaxy

Čo už je pre veľkých rutina, znamená pre najmenšie deti nevídané dobrodružstvá. Tiež jazdenie na svojom prvom bicykli si určite zapamätajú. Zvlášť na tak krásnom 12palcovom bicykli, akým je model Galaxy.

Ako rodičia môžete byť v pokoji, pretože tento detský bicykel pre najmenších má:

  •     postranné kolieska
  •     znížený rám
  •     kryt reťaze
  •     dobré brzdy
  •     protišmykové madlá riadidiel
  •     odrazky pre lepšiu viditeľnosť

O bezpečnosť vášho dieťaťa pri jeho cyklistických začiatkoch je teda postarané.

Tipy pre výber bicykla pre najmenších a na prvé výlety

Pri nákupe detského bicykla vždy venujte čas dobrej skúške. Chybou je výber väčšieho rámu s ideou, že do neho dieťa čoskoro dorastie. Tak to ale nefunguje. Väčšie bicykle deti nevedia ovládať a sú pre nich nebezpečné. Platí, že detský bicykel má byť vždy akurát! V e-shope máte možnosť výmeny (vrátenia) tovaru do 30 dní. A samozrejme tiež 2 roky záruku a dopravu zadarmo.

Navyše, dieťa musí mať samo o cyklistiku záujem. Jazdiť na bicykli ho nenúťte, ale snažte sa ho k nemu priviesť. Určite ho osloví vyhotovenie bicykla podľa jeho záujmov, dievčatká napríklad Hello Kitty, chlapcov Kawasaki. Tiež na noseniu povinnej detskej helmy budete dieťa najlepšie motivovať vlastným príkladom.

Ako ideálny terén pre prvé cyklistické výlety s najmenšími deťmi vám odporúčame rovinatú južnú Moravu. Oblasť je pretkaná množstvom cyklotrás vhodných pre jazdu s cyklovozíkami aj pre najmenšie deti na bicykloch.

Zdieľajte článok



Odporúčame detské bicykle






Ďalšie novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky