Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Detské bicykle sú skvelé pre rodinné výlety

Detské bicykle sú skvelé pre rodinné výlety

Cyklistika je úžasný rodinný šport. S deťmi sa jej môžete venovať od útleho veku, troch až štyroch rokov.

K výletom s deťmi je potrebné mať to správne vybavenie. Najskôr je to vozítko za bicykel.

Deti môžete samozrejme prevážať aj na sedačke na bicykel. Tie sú vhodné pre deti od šiestich mesiacov, od doby, kedy dieťa dokáže udržať hlavičku vzpriamene. Nosnosť sedačiek je do 20 kg.

Pre najmenšie deti odrážadlo

Odrážadlo je určené pre dieťa, ktoré už vie chodiť. Odrážadlo je bicykel bez kľúk a pedálov a slúži na nacvičenie rovnováhy dieťaťa. Uľahčuje prechod na detské bicykel.

Kedy na detský bicykel?

To je značne individuálne podľa vlôh a schopností dieťaťa. Väčšinou to býva okolo tretieho roku veku. Najmenšie detské bicykle majú veľkosť 12 až 14 palcov, slúžia k návyku šlapania a brzdí sa na nich "protišlapnou brzdou".

Na takých bicykloch už môžete vyraziť aj na dlhšiu, niekoľkokilometrovú vychádzku. Dieťa vždy musí mať prilbu na bicykel, prípadne chrániče lakťov a kolien. Nezabúdajte tiež na pitný režim a nepreháňajte sily Vášho potomka.

Zdieľajte článok



Odporúčame detské bicykle






Ďalšie novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky