Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Prídavné kolieska na detský bicykel

Prídavné kolieska na detský bicykel

Pre najmenších cyklistov sa hodia bicykle s prídavnými kolieskami. Máme pár tipov.

Prídavné kolieska si asi pamätáte aj zo svojho detstva. Protivne hrkající, ale často to bola posledná záchrana pred pádom na tvrdú zem a istotou odratých kolien.

Aj dnes samozrejme kúpite kolesá s prídavnými kolieskami. Zámerne píšeme kolesa, pretože je finančne výhodnejšie kúpiť rovno koleso so stabilizačnými kolieskami a časom je odmontovať.

Bicykel s prídavnými kolieskami pre malé slečny

Detský bicykel HELLO KITTY Princess 12" - 2012

Pre malé princezné je bicykel HELLO KITTY Princess ako stvorený. Ľúbivá ružová farba, čarovné obrázky a košíček na hračky a dozadu dokonca na bábiky. Super darček pre malé dievčatko. Súčasťou sú aj prídavné stabilizačné kolieska. Ideálne pre deti od 2 do 4 rokov.

Bicykel s prídavnými kolieskami pre malých nezbedníkov

Detský bicykel KAWASAKI Classic 12

Pre malé frajry je bicykel KAWASAKI Classic super darček. Efektné prevedenie, napodobenie legendárnej motorky. Súčasťou sú aj prídavné stabilizačné kolieska. Ideálne pre chlapcov od 2 do 4 rokov.

Tip: Ďalšie kola nájdete v kategórii detské bicykle 12 palcov

Zdieľajte článok



Odporúčame detské bicykle






Ďalšie novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky