" /> Detské bicykle 12 palcov. Zážitok pre najmenších cyklistov - Novinky zo sveta detských bicyklov
Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Detské bicykle 12 palcov. Zážitok pre najmenších cyklistov

Detské bicykle 12 palcov. Zážitok pre najmenších cyklistov

Najmenší cyklisti začínajú samostatne jazdiť väčšinou okolo tretieho roku veku. Prvé detské bicykle majú veľkosť 12 až 14 palcov, slúži k výučbe šliapania a brzdí sa na nich "protišlapem".

Dvanáctipalcové detské bicykle s prídavnými odnímateľnými kolieskami, ktorá ponúka e-shop inSPORTline, sú pre začínajúcich cyklistov skutočným zážitkom. Je tomu tak vďaka ich atraktívnemu prevedení v štýle Hello Kitty Princess a Kawasaki. Dievčenskú verziu dopĺňa exkluzívne košíček a zadný nosič pre bábiky. Chlapci zase vo svojom prvom kole dostane dokonalú kópiu legendárny terénne motorky.

Sotva sa nájde lepší tip na darček, ktorý deti od dvoch do štyroch rokov naozaj intenzívne využijú, o čom svedčí reakcie spokojných zákazníkov.

Hurá na rodinný výlet!

S takýmto vybavením už môže rodina vyraziť aj na dlhšie, niekoľkokilometrovú vychádzku. Pre dieťa je vždy povinná prilba na bicykel a odporúčajú sa aj chrániče lakťov a kolien. Zostáva zabezpečiť pitný režim, vhodnú desiatu a priebežne dohliadať na malého cyklistu, aby neprepínal svoje sily.

Zdieľajte článok



Odporúčame detské bicykle






Ďalšie novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky