Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Predstavujeme detský bicykel DHS Miss Sixteen 16 palcov - model 2015

Predstavujeme detský bicykel DHS Miss Sixteen 16 palcov - model 2015

Detský bicykel DHS Miss Sixteen pre malé slečny je neodolateľný. Kúpte svojej dcérke alebo vnučke od 4 rokov (do hmotnosti 35 kg) tento atraktívny červený alebo ružový bicykel a zaručene sa trafíte. Urobíte veľkú radosť!

Na bicykli DHS bude výuka jazdy hrou i báječnou zábavou bez rizika. Postará sa o to najmä odľahčená konštrukcia a kombinácia spoľahlivých bŕzd.

Pre radosť a bezpečie Vašej princeznej má detský bicykel:

  • pomocné kolieska
  • blatníky
  • kryt na reťaz
  • zvonček
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • atraktívny košík na riadidlách

Dievčenský bicykel DHS Miss Sixteen 1604 16" váži len 10 kg a pre svoj vynikajúci pomer medzi cenou a výbavou získal veľmi rýchlo popularitu medzi rodičmi i deťmi, ktoré si ho samy vyberajú podľa fotografií na internete. Určite vás poteší aj záruka 2 roky a doprava zadarmo. Nezabudnite svojmu dieťaťu zaobstarať tiež ochrannú prilbu.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame detské bicykle






Ďalšie novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky