Kúpiť detské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
detských bicyklov


Detské bicykle  >  Vyskúšajte s deťmi Podunajskú cyklotrasu

Vyskúšajte s deťmi Podunajskú cyklotrasu

Podunajská cyklotrasa patrí k najväčším a najznámejším v Európe. Hlavná časť vedie územím Nemecka, Rakúska, Slovenska a Maďarska, a pokračovať sa dá až k Čiernemu moru.  

Unikátnosť trasy spočíva v jej malej obtiažnosti a rozmanitosti okolia. Aj proti prúdu je po rovinke. Cyklotrasa je ideálna pre rodiny aj s malými deťmi. Nepatrí k skupine cyklotrás horských, pretože nevedie tak divokou krajinou ako Innská, Enžská alebo Taurská, zato však vedie množstvom nádherných a historických miest.

Na bicykli do termálov

Podunajská cyklotrasa vedie aj okolo vodného diela Gabčíkovo, ktoré je hojne navštevované vzhľadom na svoju technickú dokonalosť. Atraktívne je tiež termálne kúpalisko vo Veľkom Mederi, kde si v teplej vode môžete liečiť kĺby, chrbticu či svalstvo. A deti si tam skvele vyhrajú. Termálne kúpalisko je aj pri Sládkovičove.

Veľký Meder, tip na cieľ cyklistického výletu s deťmi (zdroj obrázku: Commons.wikimedia.org)

Zdieľajte článok



Odporúčame detské bicykle






Ďalšie novinky

Ako vybrať bicykle pre deti?

Detské bicykle patria medzi obľúbené vianočné, alebo narodeninové darčeky. Deti ich vidia u svojich kamarátov a želajú si jazdiť ako oni. Ako vybrať ten najlepši bicykel pre vaše dieťa?

Detský bicykel pre najmenších

Hľadáte detský bicykel pre najmenšieho člena rodiny? Tak to ste na správnom mieste, pretože na internetových stránkach najlepšie porovnáte veľkosti, parametre, značky i farby detských bicyklov.

Detské bicykle 14 palcov

Pre koho sú určené detské bicykle veľkosti 14 palcov? Pre našich najmenších cyklistov. Aký je výber a ako vybrať správnz bicykel pre deti?

všetky novinky